MENU

Sluit je aan bij ons
affiliate programma!


Hoe gaat het in zijn werk?

Animeer je site door onze banners erop te plaatsen en ontvang een vergoeding voor de verkopen die jouw sitebezoekers genereren.

De voordelen van ons programma
Ontvang vanaf 8% commissie op de gegenereerde verkopen.
Speciale acties en business modellen om je verkopen extra te boosten.
Themabanners en e-mailingkits die regelmatig geüpdatet worden.
Hoe word ik Sarenza affiliate?

Stuur een e-mail naar [email protected] of klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om deel te nemen aan het affiliate programma.

Ik word affiliate!
Contactgegevens

Sarenza CONTACTPERSOON

Emma Thöene
[email protected]
Testimonials

Sarenza is een prima partner van Kleding.nl. Als kleding zoekmachine merken we dat er veel gezocht wordt naar de online schoenen van de merken die Sarenza aanbiedt. De schoenencollectie wordt zeer regelmatig vernieuwd en er wordt goed ingespeeld op de huidige modetrends, zodat de kans op verkoop het grootst is. Deze combinatie zorgt voor extreem goede conversies en maakt het mede mogelijk dat wij kunnen blijven steunen op ons credo: Koop de beschikbare Kleding.nl van je favoriete merk in jouw maat voor de beste prijs via Kleding.nl.

De kortingsacties van Sarenza zijn inmiddels een begrip bij de bezoekers van actiecode.nl. Daarom zijn wij zeer tevreden met het contact en de samenwerking tussen Sarenza. Sarenza is een flexibele partner die een gigantisch productassortiment, mede via Actiecode.nl, op de juiste manier weet te vermarkten. Fantastische merken met een scherpe prijs. Wij gaan voor een succesvolle lange termijn relatie met deze nieuwkomer op de Nederlandse markt.

Voor Stylight is Sarenza de perfecte partner als het gaat om schoenen. Ze hebben een geweldig groot aanbod hakken, sneakers en laarzen. En niet alleen van bekende merken; ook pareltjes van zojuist ontdekt talent. Met ons online stijlplatform willen we gebruikers inspireren en met de shoe candy uit de gigantische collectie van Sarenza gaat dat moeiteloos. Overigens niet alleen in Nederland maar ook in andere markten waar we actief zijn.