logo Clarks

Clarks

Nieuw Collectie Clarks Lente/Zomer 18
NIEUWE COLLECTIE CLARKS

City walks in style: licht en elegant, net zoals de nieuwe Lente-Zomer collectie.

ONTDEK
Clarks Shop

ONZE SELECTIE CLARKS

Chique Pumps

Onmisbare pumps van dit Zomerseizoen, om te matchen met je favoriete zomerjurk of een vrouwelijke toets aan je jeans toevoegen.

HEBBEN
Clarks Pumps

Cool & comfort

Klassiek of trendy? Let good shoes take you to good places this summer!

IK WIL!
Selectie veterschoenen Clarks

Zomerse sandalen

Eindelijk genieten van de zon en mooie dagen! Flats of hakken? Comfortabele en stijlvolle sandalen deze kant op.

Ik wil
Selectie Clarks Sandalen

Oh my bag!

Maak je outfit helemaal af met deze tassen!

Hebben
Clarks tassen

ONTDEK OOK DEZE CLARKS
Clarks Originals

Clarks Originals

Ontdek alle Clarks Originals: tijdloze stijl, een doordachte constructie en een perfecte afwerking maken deze modellen echte klassiekers.

IK ONTDEK

CLARKS

Clarks Universum

Een lange en veelbewogen geschiedenis, die in 1825 van start ging en werd onderbroken door reizen en vernieuwingen, staat aan de basis van de mythe van het merk Clarks, met befaamde modellen zoals de Desert Boot of Wallabee. 40 jaar na het ontwerpen van dit onvergetelijk model, terwijl het label Clarks Originals met zorg de stijl en het ontwerp cultiveert die het succes van het huis zijn, richt het merk Clarks zich opnieuw op vandaag en op morgen. Lakleer, hoge hakken, pumps, lage laarzen en meisjesachtige schoenen voor vrouwen, derbyschoenen, molières en mocassins voor mannen: de vormen en materialen zijn net wat moderner en ludieker. Clarks zijn voorzien van zolen van rubber of van een combinatie van leer en rubber, en zijn niet minder comfortabel dan hun soortgenoten die van crêpe gebruik maken. Het systeem Active Air dempt schokken dankzij het luchtkussen onder de binnenzool. De lijn van Clarks handhaaft de hoge eisen waar het merk om bekend staat en waagt zich tegelijk op nieuwe stilistische terreinen.


Ontdek ook deze Clarks...

Hou je zoals wij van Clarks?

Creëer een alert en ontvang alle nieuwtjes per mail!