Sarenza, de grootste online schoenenwinkel van Europa!

 

Al meer dan 10 miljoen paar schoenen verkocht in Europa!

Sarenza werd in 2005 in Frankrijk opgericht. Intussen zijn we uitgegroeid tot de nummer 1 online schoenenwinkel in Frankrijk en hebben we verschillende websites over heel Europa: Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Spanje en meer.

Sarenza’s kantoor bevindt zich in het hartje van de modestad Parijs. Dankzij onze schoenenexperts en onze goede relaties met verschillende merken van schoenfabrikanten, bieden wij jou de laatste trends die je in de modebladen ziet staan en waar je vrienden mee lopen.

Ons aanbod bestaat niet alleen uit exclusieve modellen en de laatste collecties van de grootste merken, maar ook uit labels van jonge getalenteerde designers, zoals Lise Lindvig en Sandie Jancovek, die ons met hun creatieve modellen hebben overtuigd.

En wat past er beter bij schoenen dan tassen? Onze tassencollectie bestaat uit meer dan 110 merken!

Maar dat is niet alles! Om ervoor te zorgen dat je graag bij ons schoenen bestelt, bieden wij jou een unieke service aan. Je kunt je schoenen niet alleen op je gemak thuis passen, maar je kunt ze ook gratis terugsturen indien ze niet bevallen. Alle voordelen even op een rijtje:

* Gratis bezorging vanaf €25*
* Altijd gratis retourservice
* 100 dagen bedenktijd voor het omruilen of retourneren van een artikel!
* Een supersnelle terugbetaling van het aankoopbedrag op je bankrekening
* Bezorging binnen 24u via DPD Parcelshop

Een paar cijfers over Sarenza:

* Meer dan 700 merken in Nederland
* Meer dan 49 000 modellen
* Meer dan 400.000 paar schoenen op voorraad
* Meer dan 10 miljoen paar schoenen verkocht in Europa

En niet te vergeten:

De Sarenza nieuwsbrief geeft je toegang tot exclusieve kortingen, sneak peeks van nieuwe collecties en speciale aanbiedingen. Schrijf je nu in of maak hier je account aan. Ook op onze blog en onze Facebookpagina vind je het allerlaatste fashion news. Tot slot helpt onze maatgids jou bij het uitkiezen van de juiste schoenenmaat.

We hopen dat je jouw favoriete paar schoenen bij ons zult vinden. Heb je een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om je suggesties naar [email protected] te versturen.