Een cadeaubon geven

Wie wordt er nou niet gelukkig van een nieuw paar schoenen of een mooie tas?
Te veel schoenen en tassen? Dat bestaat niet! De cadeaubon is er in verschillende prijzen en is te gebruiken als betaalmiddel bij alle aankopen uit ons groot assortiment met 50.000+ producten. De wereld van Sarenza ligt aan je voeten!

Cadeaubon Cadeaubon schenken

Vergissen is onmogelijk!

De Sarenza cadeaubon is geschikt voor elk moment! Verjaardagscadeau? Kerstcadeau? Of een spontaan cadeau? Je hebt in 1-klik de keuze uit meer dan 50.000 schoenen, tassen en accessoires.

Kies je favoriete design, kies het bedrag, geef aan wie de gelukkige ontvanger is, print het eventueel uit en pak het in! De beste ideeën zijn ook zo eenvoudig.

Hoe werkt het?

  • Kies het bedrag: €30, €50, €75, €100, €150, €200 of €300.
  • Bang om je te vergissen? Geen inspiratie? De cadeaubon is geldig op de hele website, voor elke aankoop en op al je favoriete merken: Nike, Geox, Converse, Adidas Originals, Michael Kors, Tamaris... Meer dan 700 merken staan voor je klaar!
  • Geef de cadeaubon die bij hem of haar past! Kies uit 8 designs voor een persoonlijke verrassing.
  • De cadeaubon is 1 jaar geldig vanaf de gewenste datum. Om de cadeaubon te gebruiken kan de ontvanger deze activeren via de link die je terugvindt in je e-mail. Het bedrag van de cadeaubon wordt toegevoegd aan het account van de ontvanger in vorm van een aankoopbon. Dit is terug te vinden onder het winkelmandje.
  • Alle informatie over het gebruik van de cadeaubon kan je eenvoudig terugvinden via veelgestelde vragen.
Mijn cadeaubon bestellen Cadeaubon toevoegen
    Cadeaubon toevoegen Mijn cadeaubon bestellen