Bezorging

Uit welke bezorgmethodes kan ik kiezen?

Je kunt uit drie bezorgmethodes kiezen:
  • Levering binnen 24u met PostNL aan huis of in een PostNL-afhaalpunt voor elke bestelling geplaatst voor 12u.
OPGELET! Voor klanten woonachtig op de eilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog is het alleen mogelijk om het retourpakket op het vaste land in te leveren. Onze excuses voor het ongemak.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn pakketje ontvang?

Je kunt uit twee bezorgmethodes kiezen:
  • PostNL: Alle bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 12u. 'smiddags, zullen binnen 24 uur geleverd worden aan huis of in een PostNL-afhaalpunt. De levering vindt plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 9u en 21:30 en op zaterdag tussen 9u en 18u.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Levering is gratis vanaf €69 aan aankopen (het totaalbedrag van het winkelmand staat onderaan aangeduid, na aftrekkingen van eventuele kortingen). Indien het totaalbedrag lager is dan €69, zijn de verzendkosten 4,99€ minimum.

Wanneer wordt mijn pakje verstuurd?

Bij Sarenza snappen wij dat je je pakje zo snel mogelijk wilt ontvangen. Daarom geven wij alle bestellingen meteen door aan ons logistieke team zodra de bestelling is bevestigd. Aan het eind van de dag wordt het pakket aan de gekozen transporteur gegeven, zodat het pakje zo snel mogelijk wordt bezorgd. Alle bestellingen die op werkdagen voor 12u.'s middags worden geplaatst, behandelen en versturen wij nog dezelfde dag (onder voorbehoud van de betalingsvalidatie).

Kan ik mijn pakje volgen?

Zodra het pakje wordt verstuurd, brengen wij jou per e-mail op de hoogte. In de e-mail staat een link die jou de mogelijkheid geeft het pakje te volgen op de site van www.postnl.nl.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op het moment dat mijn pakje wordt bezorgd?

Mocht u tijdens de bezorging niet thuis zijn, dan zal de bezorger een bericht achterlaten in uw brievenbus. U kunt het pakket vervolgens ophalen bij een ophaalpunt of u kunt met PostNL overleggen wanneer er een tweede bezorgpoging ingepland kan worden. PostNL zal het pakket 10 dagen in bezit houden, daarna wordt het teruggestuurd naar Sarenza.

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag? De klantenservice is er om al je vragen te beantwoorden!

Neem dan contact op met de klantenservice