Leveren

Uit welke bezorgmethodes kan ik kiezen?

Je kunt uit drie bezorgmethodes kiezen:
  • DPD: Via DPD laat je je pakketje gratis bezorgen bij een DPD ParcelShop bij jou in de buurt. Dit kan een supermarkt, een benzinestation of een boekenwinkel zijn, afhankelijk van de gekozen ParcelShop.
  • DHL Parcel: Via DHL wordt het pakketje gratis thuis of op kantoor bezorgd.
  • DHL Express: Via DHL Express wordt het pakketje thuis of op kantoor bezorgd.
OPGELET! Voor klanten woonachtig op de eilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog is het alleen mogelijk om het retourpakket op het vaste land in te leveren. Onze excuses voor het ongemak.

Er is altijd een DPD ParcelShop bij jou in de buurt!
De Benelux telt meer dan 700 DPD ParcelShops. Deze ParcelShops hebben zeer ruime openingstijden en hebben geen lange wachtrijen. Je kunt er pakjes 's ochtends, 's middags en 's avonds afhalen. Heel wat DPD ParcelShops zijn zowel op werkdagen als tijdens het weekend open.
> > Ontdek de DPD ParcelShop bij jou in de buurt door hier te klikken!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn pakketje ontvang?

Je kunt uit drie bezorgmethodes kiezen:
  • DPD: Bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 15 u. worden geplaatst, worden de volgende werkdag bezorgd in de geselecteerde DPD ParcelShop. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 15 u., zaterdag of zondag, kunnen vanaf dinsdag afgehaald worden. Hierbij geldt de 24-uurs bezorging dus niet. Afhalen in het weekend is afhankelijk van de openingstijden van de gekozen DPD ParcelShop. Zodra jouw pakket in het DPD ParcelShop aankomt, ontvang je een e-mail of sms. Een pakket dat niet opgehaald wordt, wordt na 14 kalenderdagen naar Sarenza geretourneerd.
  • DHL Parcel: De gemiddelde levertijd bedraagt 4 tot 6 werkdagen vanaf het moment van verzending. DHL Parcel bezorgt van dinsdagochtend tot en met zaterdagmiddag 19 u.
  • DHL Express: Bezorging volgende werkdag voor alle bestellingen die voor 12 u. ’s middags geplaatst. Opgelet: orders die op vrijdag geplaatst worden voor en na 15 u., zullen op dinsdag aankomen. De verwachte bezorgtijd wordt uitgedrukt in werkdagen. De transportkosten bedragen €12.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Bij Sarenza is de bezorging gratis voor bestellingen gelijk aan of boven €24.99.- die via DPD ParcelShop en DHL Parcel bezorgd worden. Met ingang van 09/06/2017 worden verzendkosten toegepast op bestellingen onder de €24.99 of bij aankoop van VIP Sale artikelen (zie algemene voorwaarden). Voor bestellingen die via DHL Express bezorgd worden, bedragen de transportkosten €12.-

Wanneer wordt mijn pakje verstuurd?

Bij Sarenza snappen wij dat je je pakje zo snel mogelijk wilt ontvangen. Daarom geven wij alle bestellingen meteen door aan ons logistieke team zodra de bestelling is bevestigd. Aan het eind van de dag wordt het pakket aan de gekozen transporteur gegeven, zodat het pakje zo snel mogelijk wordt bezorgd. Alle bestellingen die op werkdagen voor 15u. worden geplaatst, behandelen en versturen wij nog dezelfde dag (onder voorbehoud van de betalingsvalidatie).

Kan ik mijn pakje volgen?

Zodra het pakje wordt verstuurd, brengen wij jou per e-mail op de hoogte. In de e-mail staat een link die jou de mogelijkheid geeft het pakje te volgen op de site van www.dpd.com/nl, www.dhlparcel.nl/nl of www.dhl.com.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op het moment dat mijn pakje wordt bezorgd?

Indien je voor bezorging via DHL Parcel hebt gekozen, wordt het pakket thuis bezorgd. De bezorging vindt plaats tussen 9u. en 21u. Als je tijdens de eerste bezorgpoging niet thuis bent, wordt er een briefje achtergelaten waarop de tijd van de eerstvolgende bezorgpoging staat. In sommige gevallen wordt het pakket bij de buren afgegeven; dit wordt op het briefje aangegeven. DHL Parcel probeert tot vier keer het pakket te bezorgen. Als je voor een bezorging via DPD kiest, dien je je bestelling op te halen in de gekozen DPD ParcelShop. Je krijgt dan van DPD een sms en een e-mail, wanneer het pakket aangekomen is op de gekozen DPD ParcelShop

Belangrijk: Voor alle betalingen per Klarna Factuur is het helaas niet mogelijk om te genieten van een 24-uurs bezorging via een DPD ParcelShop. Klik hier voor meer informatie over betalingen per factuur.

Als je voor bezorging via DHL Express hebt gekozen, wordt het pakket thuis of op kantoor bezorgd. Als de klant tijdens de eerste bezorgpoging niet thuis is, probeert DHL het pakket de volgende werkdag opnieuw te bezorgen. DHL Express probeert tot drie keer het pakje te bezorgen.

De bezorging met DHL Express is niet mogelijk naar de volgende plaatsen:

Den Burg, Oudeschild, De Waal, Oosterend, De Cocksdorp, De Koog, Den Hoorn, West Terschelling, Hee, Kaard, Baaiduinen, Kinnum, Midsland, Striep, Landerum, Formerum, Lies, Hoorn, Terschelling, Oosterend Terschelling, Vlieland, Nes, Ameland, Buren, Schiermonnikoog.

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag? De klantenservice is er om al je vragen te beantwoorden!

Neem dan contact op met de klantenservice